IMPLICARE. Noi locuri de muncă în Budești

Primarul Ion Vlădulescu a reușit atragerea de investitori în localitate, în aşa fel încât, la Budeşti, în doar cinci ani s-a dezvoltat un parc industrial cu firme puternice, care au peste 4.000 de angajaţi.

„Avem câteva mii de noi locuri de muncă, un lucru îmbucurător atât pentru mine, cât şi pentru localnicii din Budeşti.

La începutul pandemiei, localitatea Budeşti avea peste 4000 de locuri de muncă.

Majoritatea acestora s-au păstrat, dar au fost şi investitori care şi-au restrâns activitatea într-o perioadă, dar asta nu înseamnă că nu mai există piaţă pentru resursa umană de la nivel local.

Una dintre firmele de la Budeşti a avut aproximativ 3000 de angajaţi, iar acum face noi angajări. Această firmă îşi va reveni la capacitatea pe care a avut-o înainte de această nefastă pandemie.

Ideea este că economia trebuie să funcţioneze, iar crearea locurilor de muncă şi atragerea investitorilor înseamnă bunăstare la nivel local şi judeţean. Este un mare beneficiu, se pot colecta taxe şi impozite, putem să ne dezvoltăm şi, din acest motiv, îmi doresc promovarea localităţii Budeşti în continuare pentru atragerea investitorilor, dar şi pentru dezvoltarea locuinţelor familiale, pentru că localitatea Budeşti nu se dezvoltă doar pe zona industrială, se dezvoltă şi pe zona imobiliară.

Ne aflăm la limita municipiul Râmnicu Vâlcea, Budeştiul are foarte multe terenuri pretabile pentru investiţii, dar şi promovarea localităţii este foarte importantă, pentru că nu vine nimeni să dezvolte o afacere în localitate fără să nu aibă o colaborare cu autoritatea locală.

Lucrurile acestea le-a făcut cine a înţeles că trebuie făcute, iar eu sunt unul dintre primarii deschişi către investitori”, a precizat primarul Ion Vlădulescu.

Distribuie