Grădinița Nord 2, prima unitate de învățământ din Vâlcea cu procent de vaccinare de 100% a personalului

Angajații, peste 40 la număr, spun că s-au programat la vaccinare cu toții încă de la debutul etapei a II-a a campaniei de vaccinare și, pentru că și-au dorit să ofere copiilor pe care îi au în grijă condiții sigure și din punct de vedere sanitar, mulții dintre ei nu au ezitat să meargă să se imunizeze împotriva COVID-19 chiar și la centrul din Bălcești, acolo unde au prins locuri libere.

Astăzi, în semn de apreciere pentru gestul lor, prefectul Sebastian Fârtat, însoțit de inspectorul școlar general Mihaela Andreianu, a vizitat Grădinița Nord 2 și i-a felicitat personal pe fiecare dintre angajații acestei unități de învățământ.

„Exemplul de responsabilitate socială pe care l-au dat angajații acestei grădinițe este cu adevărat impresionant și le mulțumesc că au ales să se vaccineze cu toții, arătând astfel că le pasă de sănătatea lor și a celor pe care îi au în grijă.

Revenirea la normalitate depinde de vaccinarea a cât mai multor persoane eligibile și îi îndemn pe toți cei care încă ezită să urmeze acest exemplu. Vâlcenii sunt oameni inteligenți și uniți.

Cu siguranță vor găsi resorturile necesare pentru a face acest pas pentru imunizare, în ideea binelui propriu, dar mai ales a celui colectiv”, a precizat prefectul județului Vâlcea.

Distribuie