George Mihăilescu candidează pentru Senat. Decizia, la mâna colegilor din PSD

Domnului Constantin RĂDULESCU, Președintele Organizației Județene Vâlcea  a PARTIDULUI SOCIAL DEMOCRAT

COMITETULUI EXECUTIV AL Organizației Județene Vâlcea  a PARTIDULUI SOCIAL DEMOCRAT

Subsemnatul, Gheorghe MIHĂILESCU, membru al Partidului Social Democrat din anul 2003, cu respect va adresez aceasta scrisoare de intentie cu privire la candidatura la functia de senator pentru Senatul Romaniei la alegerile parlamentare din luna decembrie 2020.

Am absolvit Facultatea de Silvicultura si Exploatari Forestiere din cadrul Universitatii Transilvania din Brasov in anul 1990. In prezent sunt Doctorand la Scoala Doctorală Interdisciplinară din cadrul Universitatii Transilvania din Brasov.

Am lucrat in administratia silvică timp de 23 de ani, indeplinind toate responsabilitătile de executie si de conducere de la functia de inginer pînă la cea de Director General al Regiei Nationale a Padurilor-Romsilva (administratorul padurilor proprietate publică ale Statului Roman).

Am lucrat in mediul privat timp de 7 ani, indeplind toate responsabilitatile de la nivelul de inginer, manager de proiect pana la cea de Director General adjunct intr-o Societate Comercială pe actiuni, unde am proiectat, executat si implementat  proiecte publice si private in domeniul constuctiilor de drumuri, poduri, cai ferate, retele de apa si canal, infrastructura de mediu, transport si turism.

Am activat in administratia publică,indeplinind  urmatoarele responsabilitati:

  • Consilier Local din partea Partidului Social Democrat la Consiliul Local al municipiului Rm Valcea in perioada 2012-2016.
  • Consilier Judetean din partea Partidului Social Democrat la Consiliul Judetean Valcea in perioada 2016-2018.
  • In perioada 2018-2020 am indeplinit mandatul de Director General al Regiei Nationale a Padurilor-Romsilva.

Sunt o persoană dinamică, hotărată, responsabilă, cu bune aptitudini de comunicare si doresc să sustin activitatea foarte bună a echipei Partidului Social Democrat din judetul Valcea in Parlamentul Romaniei perioada 2020-2024.

Cu speranța ca experiența mea profesionala si politică, aptitudinile si C.V.-ul mă recomanda pentru a obtine sprijinul dvs pentru un loc de Senator din partea Organizatiei Judetene Valcea a PARTIDULUI SOCIAL DEMOCRAT in Parlamentul Romanie, va asigur de toată consideratia mea.

 Vă multumesc.

Gheorghe MIHĂILESCU

Rm VALCEA,

13.10.2020

Distribuie