Florian Marin se reîntoarce la Primăria Prundeni vizată de DNA?

Guvernul României a decis astăzi, încetarea exercitării, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de prefect al județului Vâlcea de către domnul Marin Florian.

Teoretic, fostul prefect de Vâlcea s-ar putea întoarce la Primăria Prundeni, unde, din data de 21 martie 2017 ocupă postul de inspector principal I -Compartimentul Impozite – Taxe și Control Comercial. La numai o zi de la ocuparea postului din Primăria Prundeni, pe 22 martie 2017, Florian Marin a fost numit prefect de Vâlcea.

Din 8 februarie 2016 – Marin este pensionar MAI la limită de vârstă. După pensionare, fostul prefect de Vâlcea a colaborat cu actualul președinte al Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu (1 martie 2016 – 10 iulie 2016 consilier la biroul parlamentar al deputatului Constantin Rădulescu; 10 iulie 2016 – 10 septembrie 2016 – consilier al președintelui CJ Vâlcea).

Primăria Prundeni, locul în care se poate întoarce fostul prefect de Vâlcea, se află în vizorul procurorilor anticorupție.
Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni asimilate celor de corupţie şi infracţiuni de serviciu, săvârşite în perioada 2012 – 2017, în legătură cu activităţi de obţinere ilegală de fonduri prin programe/surse guvernamentale de către unităţi administrativ teritoriale.

Distribuie