Deputatul Marian Lazăr, o nouă deplasare în teritoriu. Întâlnire cu locuitorii din Drăgășani

„În weekendul trecut am efectuat o acţiune door to door în Drăgăşani, judeţul Vâlcea, împreună cu mai mulţi colegi din USR pentru a afla şi a înţelege mai bine nevoile oamenilor în perioada imediat următoare.

Problemele şi nemulţumirile oamenilor sunt multiple, însă printre cele mai pregnante sunt reprezentate de birocraţia excesivă, lipsa modernizării reţelei de apă şi canalizare, lipsa locurilor de muncă şi lipsa infrastructurii moderne în ansambulul său.

De asemenea, localnicii au acuzat şi faptul că sunt prea mulţi angajaţi în aparatul administrativ, oameni ale căror acţiuni nu aduc un plus de valoare în primărie şi nu numai, anunță deputatul USR Vâlcea, Marian Lazăr.

Referitor la infrastructură, parlamentarul USR Vâlcea a declarat că a iniţiat un proiect deosebit de important în ceea ce priveşte centura ocolitoare a oraşului Drăgăşani, iar răspunsul primit în urma unei interpelări oficiale a fost acela că se află încă în derulare contractul de revizuire a studiului de fezabilitate.

„Aşadar, proiecte importante, absolut necesare, continuă să fie tergiversate şi amânate în mod nejustificat, doar pentru că vin din partea noastră, a USR.

Oamenii au perfectă dreptate să fie nemulţumiţi de birocraţie şi lentoarea aparatului administrativ atunci când vine vorba despre proiecte de interes pentru cetăţeni.

În ciuda tuturor piedicilor care apar, eu şi colegii mei nu ne oprim şi vom continua să punem presiune pe autoritățile competente pentru demararea acestor proiecte atât de necesare cetățenilor din Drăgășani şi nu numai!”, a conchis deputatul Marian Lazăr.

Distribuie