Deputatul Marian Lazăr, întrebare adresată Ministrului Economiei

Parlamentarul USR Vâlcea, Marian Lazăr, i-a solicitat ministrului Florin Marian Spătaru, informații privind implicarea Ministerului Economiei în procesul de transpunere a directivelor / directivelor delegate UE la nivelul legislației naționale.

„Stimate domnule ministru, având în vedere prevederile art. 3 pct. 14 din H.G. nr. 1326/2021 privind organizarea și funcționarea Ministerului Economiei, cu autoritatea de care dispuneți, vă adresez rugămintea să îmi comunicați răspunsul la următoarele întrebări:

  1. Care sunt directivele/directivele delegate UE pentru care Ministerul Economiei și-a asumat transpunerea în intervalul 2022-2027?
  2. Care sunt directivele/directivele delegate UE pentru care Ministerul Economiei și-a asumat în calitate de coordonator transpunerea în intervalul 2022-2027?
  3. Care sunt directivele/directivele delegate UE pentru care Ministerul Economiei și-a asumat transpunerea sub coordonarea altor instituții în intervalul 2022-2027?”, se arată în întrebarea adresată de parlamentarul USR Vâlcea.
Distribuie