Deputatul Marian Lazăr: „Îl susțin pe Ministrul Economiei!”

Deputatul vâlcean, Marian Lazăr, susține că PSD depune moțiune simplă împotriva ministrului Claudiu Năsui în condițiile în care, nu cu mult timp în urmă, tot ce a putut PSD să împingă în față au fost membri ai Guvernului precum Dănuț Andrușcă, ministrul „pamblică” sau Viorica Dăncilă.

„Este dreptul parlamentarilor oricărei formațiuni să depună moțiuni simple.

Diana anunt angajare

Este însă cel puțin nepotrivit ca un partid ai cărui reprezentanți au guvernat România cei mai mulți ani din 1989 încoace, cu rezultatele pe care le știm cu toții, să inițieze astfel de demersuri împotriva unor miniștri care chiar depun toate eforturile să schimbe ceva în bine.

PSD și-a demonstrat de atâtea ori limitele competenței ratând toate șansele de dezvoltare pentru România, iar singura politică a fost să arunce cu bani în stânga și-n dreapta și să umfle buzunarele membrilor de partid și clientelei PSD”, susține parlamentarul USR Vâlcea.

În opinia deputatului Lazăr, Năsui deranjează vechile camarile și cercuri de interese din domeniu, la fel ca Vlad Voiculescu.

„În ceea ce privește Măsura 3 de ajutor de stat, ministrul Claudiu Năsui este cel care a depus plângere penală la DNA pentru suspiciuni de fraudă la granturile de 500 de milioane de euro.

Ministrul Claudiu Năsui este cel care a anunțat, încă din 11 februarie, că există persoane care ar fi divulgat informații-cheie din procesul de acordare a împrumuturilor nerambursabile și a discutat cu premierul Florin Cîțu pentru derularea unei anchete de către Corpul de control al prim-ministrului.

Transparentizarea și închiderea robinetelor de drenat banii publici nu aduc doar aprecierea românilor, ci și ostilitatea celor direct afectați, funcționari, politicieni, oameni de afaceri sau din diferite sindicate.

Nu am niciun dubiu că noua moțiune simplă va avea soarta celei de săptămâna trecută, urmând să fie respinsă prin votul parlamentarilor coaliției. Acest lucru e cunoscut și de semnatarii ei.

Modul lor de a face politică încă face parte din trecutul rușinos al așa-zisei social democrații de România.

Cu ajutorul votului românilor, o nouă generație de oameni competenți și corecți a intrat în politică și sunt deciși să implementeze mandatul de reformă care le-a fost acordat.

USR PLUS a început reconstrucția României și nu se va opri indiferent de câți politruci se vor agăța de scaune și cât de tare țipă social-democrații până mai ieri cuminți executanți ai ordinelor lui Liviu Dragnea”, a subliniat parlamentarul USR Vâlcea.

Astăzi se dezbate și se votează la Senat moţiunea simplă „O Românie în agonie cu Năsui la Economie”.

Distribuie