Deputatul Lazăr : „Moțiunea împotriva ministrului Ghinea va fi respinsă!”

„Moțiunea simplă depusă de PSD împotriva lui Cristian Ghinea, care se dezbate astăzi în Parlament, arată, o dată în plus, că PSD se teme de dezvoltarea României. Marcel Ciolacu și baronii PSD știu că nu îi vor mai putea păcăli pe oameni și nu vor mai putea fura din banii publici de investiții”, susține deputatul vâlcean, Marian Lazăr.

Parlamentarul vâlcean a mai punctat faptul că, Cristian Ghinea a muncit zi și noapte, de când a preluat mandatul, pentru a avea un Plan Național de Redresare și Reziliență coerent.

„Este o șansă uriașă pentru România de a atrage peste 29 de miliarde de euro și a finanța acele schimbări structurale pe care PSD le-a împiedicat în ultimii 30 de ani.

Din prima zi a consultărilor desfășurate de Cristian Ghinea pentru alcătuirea PNRR, PSD nu a făcut decât să arunce în spațiul public cu fake news-uri, care mai de care mai grosolane, ajungând să spună de patru ori că PNRR a fost respins, deși el nu fusese nici măcar trimis la Bruxelles, iar în prezent se află în etapa de evaluare.

Moțiunea de astăzi va fi respinsă, iar PNRR va fi un succes. Până în 2026, românii vor avea o viață mult mai bună și o țară reformată!”, a concluzionat deputatul USR Vâlcea.

Distribuie