Deputatul Lazăr acuză: „AUR – între minciună și ipocrizie!”

„În vreme ce public fac proteste şi se pretind mai apărători ai patriei şi ai familiei tradiţionale, în realitate cei de la AUR votează cu două mâini fix împotriva a ceea ce susțin public prin proteste împreună cu simpatizanţii lor!

Proiectul de Lege privind organizarea activității de prevenire a separării copilului de familie a fost astăzi adoptat în Parlament. Asta poate că nu ar fi o surpriză ținând cont de cine deține majoritatea.

Dar ştiţi care este surpriza? Faptul că AUR a votat PENTRU adoptarea acestui proiect de lege!

În vreme ce în plenul Parlamentului ţineau discursuri ipocrite și de demagogice, erijându-se în apărătorii familiei şi ai copiilor, susţinând că prin această lege se separă copiii de familie, în Comisia pentru egalitatea de şanse pentru femei şi bărbaţi, al cărei președinte este AURISTUL DAN TĂNASĂ, a hotărât cu UNANIMITATE avizarea favorabilă a proiectului de lege!

Pentru cine nu ştie, acest proiect de lege a stat la baza protestului AUR, care acuză faptul că se instituie măsuri similare cu cele din țările nordice, acolo unde autoritățile pot lua un copil din sânul familiei. Ceea ce este complet FALS!

Așadar, cum facem, domnilor AURIŞTI? Una prezentați public şi alta votați în comisii?”, susține deputatul USR Vâlcea, Marian Lazăr.

Distribuie