Deputatul Laurențiu Cazan, vot în favoarea adoptării Legii Offshore

Miercuri, 18 Mai, în plenul Camerei Deputaților, am votat în favoarea adoptării Legii Offshore – PLx 262/2022, alături de colegii mei deputați.

Am votat pentru gaz mai ieftin în casele Românilor, pentru accelerarea investițiilor în Marea Neagră și pentru asigurarea securității și independenței energetice a României.

Diana anunt angajare

Este un moment deosebit de important pentru sectorul energetic, dar mai ales pentru dezvoltarea României. Această lege și exploatarea gazelor naturale din bazinul Mării Negre reprezintă șansa unei generații de a atrage investiții, de a beneficia de resurse energetice esențiale la prețuri accesibile, de a dezvolta economia națională și de a consolida poziția României ca furnizor de securitate energetică în regiune.

Partidul Național Liberal susține prin măsuri concrete dezvoltarea economică a României, atragerea investițiilor străine și consolidarea sectoarelor esențiale ale economiei. Doar așa vom construi România dezvoltată, România prosperă și România puternică pe care ne-o dorim cu toții.

Laurențiu Cazan, Deputat PNL de Vâlcea

Distribuie