Deputatul Cazan: „Coaliția Demolării PSD-AUR-USR nu are nicio soluție pentru România!”

Parlamentarul liberal vâlcean, Laurențiu Cazan, susține că, prin votarea moțiunii PSD, a fost oficializată Coaliția demolării, formată din trei partide care s-au coalizat într-o alianță toxică: PSD, AUR, USR.

„Coaliția demolării a dărâmat Guvernul României la apogeul crizei sanitare fără a propune nimic în schimb, doar din ură față de un om, Florin Cîțu, care a avut curajul să ia măsuri de reformă ce nu s-au luat în ultimii 30 de ani.

Am văzut astăzi că această Coaliție a demolării nu are niciun plan pentru România.

Cele trei partide din Coaliția demolării formează un adevărat Triunghi al Bermudelor – în care dispar fără urmă orice principii, valori și reforme promise.

PSD, AUR și USR nu au propunere de premier. Au închis ședința și au plecat acasă”, susține deputatul liberal, Laurențiu Cazan.

Tânarul parlamentar vâlcean afirmă că PNL își asumă în continuarea guvernarea și nu fuge de responsabilitate.

„Suntem într-un context epidemiologic dificil, ne aflăm pe vârful valului 4 al pandemiei, și nu lăsăm România pe mâna alianței iresponsabililor, mânați doar de ura contra unui om.

PNL este cel mai mare partid de dreapta. Vom realiza o guvernare de dreapta, în jurul valorilor liberale, pentru că doar măsurile de dreapta, liberale, pot scoate România din stagnarea în care a fost aruncată de guvernările PSD.

Astăzi am văzut și adevărata față a USR. USR s-a înfrățit astăzi cu tot ce este mai vechi, mai corupt și mai extremist în politica românească, cu PSD și cu AUR.

USR acuza PSD că este „ciuma roșie” și „partid toxic”, dar astăzi a votat moțiunea PSD care conținea grave acuzații la adresa miniștrior USR de la Transporturi (Drulă), Economie (Năsui), Investiții și Proiecte Europene (Ghinea) și Sănătate (Vlad Voiculescu și Ioana Mihăilă), în disprețul votului pe care l-au primit de la românii care au ieșit în stradă contra OUG13 și a regimului PSD-Dragnea.

Prin votarea moțiunii PSD, USR a recunoscut astăzi că miniștrii pe care i-a avut în Cabinetul Cîțu au fost incompetenți.

USR este un caz unic în politica românească, un faliment moral rapid, în doar câteva săptămâni, al unui partid care se proclama campionul reformelor în august (la 28 august Dacian Cioloș declara: „Nu ieşim de la guvernare, o să muriţi cu noi de gât aceia care rezistaţi la reforme”), pentru ca în 5 octombrie să fie alături și să voteze moțiunea celui mai antifreformist și toxic partid din politica românească, PSD”, a declarat deputatul PNL Vâlcea, Laurențiu Cazan.

Distribuie