De Ziua Imnului Național, Forța Dreptei a anunțat candidatul la Primăria Râmnicului. Rădulescu: „Eu sper că oamenii se mai trezesc!”

Moment – cheie ales de Forța Dreptei pentru a-și anunța candidatul pentru Primăria Râmnicului la alegerile locale din 2024.

„Eu sper că oamenii se mai trezesc!”, a declarat Romeo Rădulescu, chiar de Ziua Imnului Național. Președintele Ludovic Orban a exclus orice susținere a actualului edil și a taxat „alianța toxică Gutău – PSD – Buican”.

Florile Govorei

„Romeo Rădulescu va fi candidatul nostru pentru Primăria Râmnicului. Va fi o luptă dură. Avem un primar puternic, dar nu imposibil de învins!”, a anunțat astăzi, într-o conferință de presă, Traian Dobrinescu, președintele Grupului de Inițiativă din județul Vâlcea al partidului Forța Dreptei.

Anunțul a fost făcut în prezența președintelui Ludovic Orban și a deputatului Violeta Alexandru, fostul ministru al Muncii și Protecției Sociale.

Romeo Rădulescu nu a negat prietenia cu viceprimarul liberal Virgil Pîrvulescu: „Este prietenul meu foarte bun şi împreună vom reuşi să găsim o soluţie. Vom vedea la timpul potrivit care va fi această soluţie”.

Orban arată cu degetul spre alianța toxică PSD – Gutău – Buican

Președintele Ludovic Orban a declarat că Forța Dreptei va avea propria echipă pentru Primăria Râmnicului, a exclus orice sprijin pentru primarul Mircia Gutău, și a vorbit de un mare conglomerat format din tovarăși de drum PSD – Gutău – Buican: „Suntem o formațiune politică de Opoziție, singura formațiune politică de dreapta.

Noi reprezentăm oamenii care mișcă lucrurile înainte în societatea românească, care au muncit sau muncesc, care trăiesc din propriile lor afaceri, din meseria sau profesia lor. Oameni care se trezesc dimineața să facă treabă. Noi vom avea propria noastră echipă pentru municipiul Râmnicu Vâlcea.

Nu-l vom sprijini pe Gutău niciodată, cu atât mai mult cu cât el este într-o alianţă toxică, așa cum este și PSD-ul cu PNL-ul. Este un mare conglomerat din tovarăşi de drum, format din PSD, Gutău și Buican”, a declarat Ludovic Orban.

Potrivit declarațiilor acestuia, Forța Dreptei construiește o echipă puternică pentru Primăria Râmnicului: „Acum poate să pară un deziderat greu să câștigăm Primăria Râmniului, dar nimic nu este imposibil!

Sunt oameni ambițioși și avem de partea noastră oameni de calitate, oameni care au făcut ceva în viața lor, oameni care au construit, au proiectat, care s-au realizat. Construim o echipă care să vină cu soluţii autentice pentru Vâlcea, nu cum au venit alții.

Administraţia nu înseamnă numai să asfaltezi, să faci curăţenie, administraţia înseamnă să ai o viziune de dezvoltare pentru localitatea pe care o reprezinţi”, a conchis Ludovic Orban.

Rădulescu: „Impozitele sunt de trei ori mai mari decât în Sibiu sau Pitești”

Romeo Rădulescu a făcut o scurtă radiografie a administrației locale: „Uitați-vă câți vâlceni sunt plecați la Sibiu și atunci vă dați seama ce se întâmplă în acest oraș. Viață economică zero, viață socială zero! Trebuie făcut ceva de către oamenii competenți.

Atâta vreme cât sunt promovați hoții și proștii, nu este de mirare că suntem în situația în care suntem. Am trecut prin Centrul orașului, ați trecut și dumneavoastră. Spațiile sunt goale!

Acesta este orașul actual, acesta este județul actual. Din păcate, mai sunt doi ani de zile până la alegeri și trebuie să ne desfășurăm activitatea în acest județ și în acest oraș.

Nu văd cine ar putea să vină în municipiu și să desfășoare o activitate economică, atâta vreme cât impozitele sunt de trei ori mai mari decât în Sibiu sau în Pitești.

Dați-mi motivul pentru care cineva ar investi aici, în condițiile în care impozitul pe terenurile de la periferia orașului e de trei ori mai mare decât în alte orașe! Forța de muncă nu mai este pentru că a migrat toată. N-ai cum să lucrezi în aceste condiții!”, a punctat fostul edil al Râmnicului.

Romeo Rădulescu mizează pe echipa pe care o construiește pentru Primăria Râmnicului: „Întotdeauna am știut să-mi apropii oameni de calitate. Numai împreună cu oameni deștepți, care au realizat ceva în viață, putem să dezvoltăm acest oraș. Altfel, vom rămâne la stadiul în care suntem astăzi.

Acesta este motivul pentru care am venit în Forța Dreptei, pentru a încerca să facem ceva pentru acest oraș și pentru acest județ. Împreună, sunt convins că vom reuși!”, a declarat Romeo Rădulescu, președintele organizației municipale Forța Dreptei.

Distribuie