Coronavirus. Ultimele informații din județul Vâlcea

Conform datelor transmise de către Direcția de Sănătate Publică, până astăzi, 25 mai a.c., pe teritoriul județului Vâlcea, au fost confirmate 28 de cazuri de persoane infectate cu COVID-19 (coronavirus).

Dintre persoanele confirmate pozitiv, 23 au fost declarate vindecate și au fost externate din unitățile spitalicești, o persoană se află internată într-un spital din alt județ, iar alte două persoane au decedat.

În prezent, în secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Vâlcea se află internați trei pacienți confirmați cu noul coronavirus. Momentan starea pacienților este stabilă.

Pe teritoriul județului Vâlcea, se află în izolare la domiciliu 1.118 persoane și 81 persoane se află în carantină instituționalizată în centre dedicate din județ.

Spre ajutorul cetățenilor județului Vâlcea, vă informăm de existența site-ului https://fiipregatit.ro/ unde pot fi accesate următoarele ghiduri: Starea de Alertă, Cumpărături, Transport în comun, Călătorie, Simptome, Întrebări și mituri, Informare corectă, Interacțiunea cu Poliția, Autoizolare, Locatari la bloc, Recomandări generale, Organizații și companii.

Distribuie