Coronavirus. Peste 1000 de cazuri în Vâlcea

INFORMARE DE PRESĂ – CENTRUL JUDEȚEAN DE COORDONARE ȘI CONDUCERE A INTERVENȚIEI

ℹ️ Potrivit datelor Direcției de Sănătate Publică, pe teritoriul județului Vâlcea au fost confirmate, de la începutul pandemiei și până în prezent, 1.038 de cazuri de persoane infectate cu virusul SARS-CoV-2.

ℹ️ În prezent, în unitățile sanitare dedicate din județul Vâlcea se află internate 79 de persoane confirmate pozitiv, starea de sănătate a acestora fiind următoarea: 45 sunt asimptomatice și cu forme ușoare de boală, 30 au forme medii și 4 sunt internate în secția ATI.

ℹ️ În ultimele 24 de ore au fost internate în spitalele din Vâlcea cinci persoane confirmate pozitiv cu virusul SARS-COV-2.

ℹ️ Numărul persoanelor declarate vindecate până acum este de 317.

ℹ️ În județ, în baza definiției de caz și a protocolului medical, până la această dată, au fost realizate 11.206 de teste. Astăzi au fost înregistrate și 337 de rezultate negative.

ℹ️ În baza Legii 136/2020, privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătății publice în situații de risc epidemiologic și biologic, Direcția de Sănătate Publică Vâlcea a emis, în ultimele 24 de ore, 54 de decizii de izolare și 49 de decizii de carantină, în prezent, 403 de persoane aflându-se în carantină la domiciliu sau la locația declarată și 132 de persoane se află în izolare (anchetă epidemiologică – decizie de prelungire a izolarii la domiciliu).

Distribuie