Coronavirus. 88 de persoane confirmate pozitiv, internate în spitalele vâlcene

CENTRUL JUDEȚEAN DE COORDONARE ȘI CONDUCERE A INTERVENȚIEI – INFORMARE DE PRESĂ

Potrivit datelor Direcției de Sănătate Publică, pe teritoriul județului Vâlcea au fost confirmate de la începutul pandemiei și până în prezent 1.206 cazuri de persoane infectate cu virusul SARS-CoV-2.

În prezent, în unitățile sanitare dedicate din județul Vâlcea se află internate 88 de persoane confirmate pozitiv, starea de sănătate a acestora fiind următoarea: 33 sunt asimptomatice și cu forme ușoare de boală, 51 au forme medii și 4 se află internate în secția ATI.

În ultimele 24 de ore au fost internate în spitalele din Vâlcea 5 persoane confirmate pozitiv cu virusul SARS-COV-2.

Numărul persoanelor declarate vindecate până acum este de 351 din cele internate în unități sanitare de la începutul pandemiei.

În județ, în baza definiției de caz și a protocolului medical, până la această dată, au fost realizate 12.367 de teste.

În baza Legii 136/2020, privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătății publice în situații de risc epidemiologic și biologic, Direcția de Sănătate Publică Vâlcea a emis, în ultimele 24 de ore, 34 de decizii de izolare și 35 de decizii de carantină, în prezent, 454 de persoane aflându-se în carantină la domiciliu sau la locația declarată și 191 de persoane se află în izolare (anchetă epidemiologică – decizie de prelungire a izolării la domiciliu).

Distribuie