Constantin Rădulescu: „Urmărim investițiile în derulare și lucrăm la proiecte noi”

Joi, 17 octombrie a.c., președintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu, a verificat stadiul lucrărilor la obiectivul de investiții „Refacere pod din beton armat situat pe DJ 646 E, Bodeşti – Bărbăteşti, din comuna Bărbăteşti”, o investiție aflată în plină desfășurare. Conform proiectului, până la sfârșitul anului, podul ar trebui redat circulației.

Totodată, Constantin Rădulescu s-a deplasat și în comuna Frâncești, unde a verificat lucrările la proiectul „Reabilitare și modernizare DJ 646 C Băluțoaia (DJ 646B) – Mănăstirea Surpatele”, o investiție realizată cu fonduri guvernamentale și care se apropie de final. S-a turnat asfalt pe toată lungimea prevăzută în proiect și, în prezent, se amenajează rigolele și căile de acces către proprietăți.

Tot în cursul zilei de joi, președintele CJ Vâlcea a verificat și obiectivul de investitii „Reabilitare și modernizare DJ 646 B Frâncești (DJ 646) – Coșani – Dezrobiți – Șerbănești – Păușești – Barcanele – Solicești – Pietrari (DN 67), proiect care a ajuns la stadiul de 50%.

„Urmărim investițiile în derulare și lucrăm la proiecte noi. Sunt mulțumit de ritmul și de calitatea lucrărilor la aceste obiective de investiții. Îmi doresc ca proiectele să fie realizate în condițiile cele mai bune pentru vâlcenii din Bărbătești, Pietrari, Păușești și Frâncești”, președinte Consiliul Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu.
(Compartimentul Comunicare, Relații Publice)

Distribuie