Complexul balnear de la Vlădești intră în linie dreaptă

„În momentul de față am primit documentația pentru studiul de fezabilitate al complexului de servicii balneare, un complex cu o semnificație deosebită pentru localitatea Vlădești.

Va fi un complex care va cuprinde cele trei servicii de bază: cazare, masă, tratament. În plus de acestea, va fi disponibil și serviciul de agrement pentru locuitorii Vlădeștiului, pentru turiștii care sunt în tranzit și pentru toți cei care doresc acest lucru.

Complexul balnear va avea bazine cu apă dulce, bazine cu apă sărată, bazine cu apă caldă, o bază de tratament modernă care se va adresa, în primul rând, persoanelor cu dizabilități, persoanelor vârstnice, dar și sportivilor, pentru recuperare rapidă.

Bineînțeles, așteptăm foarte mulți tineri în acest complex de servicii balneare.

După ce am primit documentația pentru studiul de fezabilitate al complexului de servicii balneare pot să vă spun că pasul următor va fi peste două zile, când sunt invitat la ANRSC pentru a semna licența de explorare pentru apa sărată necesară acestui complex de servicii balneare!”, a declarat Adrian Cosac, primarul comunei Vlădești.

Distribuie