(VIDEO) Colinde din suflet pentru suflet la Școala Gimnazială din Câineni

Cel mai frumos și așteptat moment din an, întâmpinat cu bucurie, emoție, magie și dăruire de către elevii Școlii Gimnaziale „General David Praporgescu” din Câineni.

Colinde din suflet pentru suflet.

Diana anunt angajare

Un grup de eleve s-a deplasat la primăria din localitate să vestească Naşterea Domnului, prin frumoase colinde româneşti.

Prin glasul lor inconfundabil, elevele Școlii Gimnaziale „David Praporgescu” au reușit să transmită emoția acestor sărbători, printr-un colaj de colinde autentice.

Un prilej de reflecţie, mulţumire şi bucurie.

Aleșii locali din localitate, primarul Ion Nicolae și angajații instituției şi-au deschis sufletele pentru a primi cu drag colindele.

Tinerele au cântat cum nu se poate mai frumos și au smuls lacrimi de emoție.

Și profesorii Școlii Gimnaziale „David Praporgescu” au fost colindați de frumoasele eleve, acestea reușind să le readucă în suflet acea bucurie simplă, dar înalţătoare a Crăciunului petrecut alături de suflete dragi.

A fost o zi minunată, încărcată cu emoţie şi presărată cu momente unice care vor avea un loc aparte în inimile celor prezenți.

Elevele Școlii Gimnaziale „David Praporgescu” vor merge, zilele următoare, să împartă bucuria Crăciunului și în alte zone din localitatea Câineni.

Distribuie