Cet Govora anunță reluarea furnizării agentului termic pentru încălzire

Având în vedere prognoza meteo pentru perioada următoare, condițiile impuse în contractul de furnizare a energiei termice referitoare la obligativitatea reluării furnizării agentului termic pentru încălzire, în condițiile în care temperatura exterioară, între orele 18.00 și 6.00 se situează trei zile consecutiv sub +10 °C, Societatea CET Govora S.A. anunță că, începând cu data de 14.10.2020, ora 8.00 va relua furnizarea agentului termic pentru încălzire în sezonul rece 2020/2021 în Municipiul Rm.Valcea, inclusiv la CT Copăcelu, respectiv în orasele Băile Olanești și Calimănești.

Toți consumatorii racordați la sistemul de termoficare urbană și care desfășoară lucrări la instalațiile termice interioare, sunt rugați să ia toate măsurile de finalizare a lucrărilor până în data de 14.10.2020, în cazuri excepționale, pentru finalizarea lucrărilor, să izoleze rețelele interioare de la robineții contoarelor de energie termică, sau se pot adresa pentru asigurarea condițiilor de lucru la:

  • Dispeceratul de Termoficare Urbană Rm. Vâlcea str. Mihai Viteazu nr. 43, tel. 0250.718092 sau tel/fax 0250.718090 prin adresa scrisă.

De asemenea, Asociaţiile de Proprietari în funcție de propriul program aprobat, pot consuma agent termic pentru încălzire continuu sau fracționat, prin închiderea și deschiderea robineților de izolare montați în amonte și aval la contoarele de energie termică.

Programul de umplere al rețelelor, probele la rece și la cald fiind comunicate prin mass–media și afișate la toate imobilele, prin neluarea măsurilor de izolare a rețelelor interioare, acolo unde este cazul, sau neanunțarea în vederea realizării condițiilor tehnice de lucru, absolvă de orice responsabilitate operatorul sistemului CET Govora S.A., pentru eventualele daune care se vor putea produce.

Distribuie