Candidatul PMP la primărie se adresează râmnicenilor

„Locuitorii Municipiului Râmnicu Vâlcea nu vor un primar care să îi amăgească prin vorbă multă şi fapte puține sau inexistente…

Am simțit că acum e momentul să intru cu trup şi suflet, în această competiție electorală, să pot face mai mult pentru orașul meu natal.

Scopul meu este să clădesc împreună cu dumneavoastră un oraș în care intențiile oculte să nu-și găsească locul. Sunt onest, pregătit şi încrezător în şansa mea.

Vreau să fiu primar în slujba dumneavoastră pentru a recupera rapid anii pierduți și pentru ca Râmnicu Vâlcea să devină un oraș european, viu, generos cu locuitorii săi, ospitalier și atractiv pentru turiști și investitori, un centru cultural major și un oraș cu o identitate puternică.

Văd Râmnicu Vâlcea ca pe un oraș tânăr, plin de energie și speranță, un oraș mândru, gata să renască prin munca și inteligența oamenilor săi.

Sunt mândru că m-am născut și am crescut aici și le spun tuturor că voi fi prezent acolo unde va fi nevoie, oricând pentru Râmnicu Vâlcea!

Voi îmbrățișa propunerile, sfaturile, chiar și criticile!”, afirmă Cristian Jianu, candidatul PMP pentru Primăria Râmnicului.

Distribuie