„Călătorie spațială” – Premieră la Teatrul Anton Pann

  • Vineri 16 iulie, ora 11.30

Înainte de închiderea stagiunii propriu-zise si începutul stagiunii estivale, Teatrul Anton Pann iese la rampă cu un nou spectacol pentru copii.

Este vorba de ”Călătorie spațială” un spectacolul marca Diana Ligi, viu colorat, antrenant, un spectacol care le stârnește curiozitatea celor mici și le îmbogățește imaginația.

Povestea unei fetițe și a unui cățel cărora le este frică de întuneric, ar putea fi povestea tuturor copiilor. Dar cu ajutorul unei magii cosmice, ei reușesc într-o noapte să ajungă printre stele și  să afle care este povestea luminițelor de pe cerul întunecat.

Cei doi explorează Universul, cunosc planetele din sistemul solar, află noi informații despre ele și au parte de o adevărată aventură pe care nu o vor uita niciodată!

Spectacolul ”Călătorie spațială” pe un text scris de Diana Ligi și în regia ei, îi fac pe cei mici să devină curioși, cultivându-le în același timp imaginația și dorința să afle cât mai multe despre lumea din afara spațiului terestru, despre spațiul cosmic, sistemul solar, despre Univers.

Distribuția spectacolului: Cristian Bulagea, Maria Dospina, Marina Măgală, Felicia Ștefan, Viorica Stamate. Realizare păpuși, Viorica Stamate. Realizare decor, Doru Perpelea. Text, scenografie și regie, Diana Ligi.

Teatrul Anton Pann vă invită și la acest spectacol premieră ”Călătorie spațială”, eveniment programat pentru vineri 16 iulie, ora 11.30, Sala Mare a Teatrului Anton Pann.

Distribuie