Astăzi, ora 18.00! Alianța USR PLUS Vâlcea dă startul campaniei de strângere de semnături pentru Dan Barna

Duminică, 11 august, cu începere de la ora 18.00, echipele USR Vâlcea și PLUS Vâlcea vor fi prezente în centrul Râmnicului pentru a marca deschiderea campaniei de strângere de semnături pentru candidatul alianței USR PLUS la președinția României, Dan Barna. Alături de colegii de la PLUS Vâlcea, conducerea și membrii activi ai USR Vâlcea și USR Râmnicu Vâlcea vor strânge primele semnături pentru candidatul Alianței. Cu această ocazie, filialele județene și locale ale celor două partide îi invită pe râmniceni să semneze și să contribuie la strângerea de semnături pentru Dan Barna.

Obiectivele Alianței USR PLUS
sunt: câștigarea alegerilor prezidențiale din 2019; • câștigarea de către candidații Alianței a unui număr cât mai mare de funcții elective în cadrul administrației publice locale, ca urmare a alegerilor locale din 2020; • câștigarea de către candidații Alianței a celui mai mare număr de mandate de parlamentari, prin comparație cu ceilalți competitori, ca urmare a alegerilor parlamentare din 2020, astfel încât să formeze o coaliție de guvernare având ca prim-ministru un reprezentant al Alianței; • asigurarea guvernării României în perioada 2020-2024 și implementarea programului de guvernare al Alianței; • câștigarea alegerilor parlamentare organizate în 2024 și asigurarea guvernării României în perioada 2024-2028.

Mesajul USR Vâlcea și PLUS Vâlcea

Campania care începe duminică, 11 august, în Centrul Civic al Râmnicului este dedicată tuturor celor care au încredere în capacitatea și energia USR PLUS de a produce schimbarea modului în care este guvernată țara noastră. Această campanie nu este doar despre strângerea de semnături pentru candidatul Alianței USR PLUS la cea mai înaltă funcție în stat, ci și despre cum se construiește în mod durabil încrederea între cetățeni și reprezentanți politici — în stradă, printre oameni, prin dialog onest și interacțiune directă.

Distribuie