Apavil S.A. – Anunț întrerupere furnizare apă potabilă în Brezoi

Ca urmare a executării lucrărilor de spălare și dezinfecție a rezervorului de 50 mc din incinta Stației de Tratare Apă Valea Satului, orașul Brezoi, în data de 24.10.2019 între orele 8.00 – 16.00 se va întrerupe furnizarea apei potabile la consumatorii existenți în orașul Brezoi pe străzile Crizantemelor, Valea Satului și Panduri (de la Stația de Tratare Apă Valea Satului până la intersecția cu strada Crizantemelor).
În această perioadă orară, echipele de intervenție ale APAVIL S.A. vor face eforturi susținute pentru scurtarea timpului necesar finalizării lucrărilor.
Pentru asigurarea parametrilor de potabilitate a apei din rețea, certificați prin buletine de analiză a apei în secțiunea de intervenție (înainte și după spălarea rețelei), angajații Apavil S.A. vor efectua purjări în zona respectivă și în zone adiacente în care există posibilitatea modificării parametrilor de potabilitate. Recomandăm consumatorilor afectați să lase să curgă cantitatea de apă necesară eliminării apei cu impurități produse ca urmare a întreruperii furnizării.
Cheltuielile ocazionate de cantitatea de apă eliminată vor fi suportate de către Apavil S.A. în urma unor solicitări scrise ale beneficiarilor, confirmate de specialiștii societății noastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere!
(COMPARTIMENTUL COMUNICARE, MASS – MEDIA AL SOCIETĂȚII APAVIL S.A.)

Distribuie