Anunț al societății Apavil. Apă sistată în anumite zone din Râmnic

Ca urmare a executării lucrărilor de dezafectare a branșamentelor vechi din OL D150mm (fosta legătură PT3 Traian) și D114mm (fosta legătură Bl. N13) de apă potabilă, existente pe strada Matei Basarab, legate în conducta din OL Dn400mm existentă pe aceeași stradă, în data de 10. 07. 2019, între orele 900– 1500 , se va întrerupe furnizarea apei potabile în municipiul Râmnicu Vâlcea, la consumatorii de pe strada Matei Basarab – Biserica Sfântul Petru și Pavel, S.C. Bardașu SRL, Sanmed,Tuti Frutti – Dinu și blocurile 123, 124, 125, 127, 128, 130, 131, P3, P4, N9, 135.
Precizăm că în urma executării acestor lucrări poate fi influențată calitatea apei potabile pe străzile: Calea lui Traian, Henri Coandă, Rapsodiei și Nicolae Titulescu din Râmnicu Vâlcea.

Echipele de intervenție ale Societății Apavil S.A. vor face eforturi susținute pentru remedierea situației în cel mai scurt timp posibil. Pentru asigurarea parametrilor de potabilitate a apei din rețea, certificați prin buletine de analiză a apei în secțiunea de intervenție (înainte și după spălarea rețelei), angajații Apavil SA vor efectua purjări în zona respectivă și în zone adiacente în care există posibilitatea modificării parametrilor de potabilitate. Recomandăm consumatorilor afectați să lase să curgă cantitatea de apă necesară eliminării apei cu impurități produse ca urmare a întreruperii furnizării.
Cheltuielile ocazionate de cantitatea de apă elimina tă vor fi suportate de către Apavil SA în urma unor solicitări scrise ale beneficiarilor, confirmate de specialiștii societății noastre.

Distribuie