Andrei Gheorghiu: „Viziunea Alianței USR-PLUS pune în centru prioritățile cetățeanului!”

„Alianța USR-PLUS va schimba administraţia eşuată din Râmnicu Vâlcea.

Alianța USR-PLUS face parte din generația care îşi doreşte dezvoltarea comunităţii locale.

Municipiul Râmnicu Vâlcea, sub conducerea unui primar al Alianței USR-PLUS, va fi un model de bună guvernare, cu o administrație performantă, transparentă, în care cetățeanul va fi partenerul administrației și nu un supus al primăriei, simplu plătitor de taxe și impozite.

Echipa Alianței USR-PLUS Vâlcea consideră că este nevoie urgentă de o viziune coerentă, realizată prin consultări cu toate mediile comunității, din toate domeniile de interes pentru oraș, care să aibă în vedere problemele reale ale comunității locale și să vizeze construirea unei identități atractive și a unei dezvoltări a municipiului pe termen mediu și lung având ca scop creșterea nivelului de trai al cetățenilor și implicit, a calității vieții.

Viziunea Alianței USR-PLUS pune în centru prioritățile cetățeanului și dezvoltarea locală, adică crearea unei viziuni pentru viitorul dezirabil al Municipiului Râmnicului, viitorul la care aspirăm, al unui oraș dezvoltat economic și cultural, cu o calitate ridicată a vieții, un pol metropolitan vibrant, un magnet pentru investiții și oameni care își doresc o viață sigură și liniștită pentru familiile lor.

Planul Alianței USR-PLUS se va axa pe modul în care administrația locală, autoritățile statului, comunitatea se raportează la proprii cetățeni și ce le oferă
acestora, vom pune accentul pe eficientizarea aparatului administrativ, astfel încât primăria să fie un motor al dezvoltării orașului.

Este timpul să dăm cetățenilor VOCE în administrația locală!”, susține Andrei Gheorghiu, Candidatul Alianței USR-PLUS pentru Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea.

Distribuie