Amplă acțiune de ecologizare la Vaideeni

Urmare protocolului de colaborare, încheiat între Agenția Națională a Zonei Montane și Primăria Comunei Vaideeni, în data de 10 septembrie 2021, începând cu ora 10°°, s-a desfășurat la Vaideeni o acțiune de ecologizare.

Acest eveniment a avut loc cu ocazia sărbătoririi ZILEI NAȚIONALE A MUNTELUI.

Ziua Națională a Muntelui este sărbătorită în fiecare an prin manifestări speciale, conferințe, seminarii, expoziții, schimburi de experiență, loturi demonstrative, mese rotunde, organizate de instituțiile publice și alți parteneri din localitățile montane, pentru conștientizarea importanței zonelor montane, pentru dezvoltarea economică, socială și culturală a țării.

„La această acțiune de ecologizare, Fundația Vaideenii, Școala Gimnazială „Luca Solomon” Vaideeni, Partida Romilor au fost colaboratorii noștri.

Voluntarii prezenți la acțiune (în special copii) au conștientizat importanța protejării mediului înconjurător și respectul față de natură.

Le mulțumim pentru prezență și iî invităm alături de noi în acțiunile viitoare”, a precizat primarul localităţii, Achim Daniel Băluță.

Distribuie