53 milioane euro alocate județului Vâlcea în ultima lună

Președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu (PSD), anunță că județul nostru constinuă să primească fonduri prin Fondul de Dezvoltare și Investiții. Numai în ultima lună, Vâlcea a primit 249.663.252 lei, echivalentul a circa 53 milioane euro, bani ce vor fi folosiți pentru construcția unor dispensare sau pentru modernizarea iluminatului public ori a drumurilor și podurilor din județ.

„Dacă în data de 17 septembrie a.c., județului Vâlcea i se alocau 65.108.822 lei (14 milioane euro) pentru 4 comune și Municipiul Râmnicu Vâlcea, prin Fondul de Dezvoltare și Investiții, iată că astăzi, prin publicarea deciziei Comisiei Naționale de Strategie și Prognoză, ca urmare a proiectelor depuse de colegii mei primari, de la Guvernul României județului nostru i se alocă suma de 184.554.430 lei (39 milioane euro) pentru 19 localități.

Banii vor fi investiți în construcția unor dispensare, iluminat public, drumuri și poduri și alte investiții importante pentru modernizarea județului Vâlcea.

În total, până acum, un număr de 23 localități și Municipiul Râmnicu Vâlcea au primit 249.663.252 lei (53 milioane euro).

Le doresc spor la treabă primarilor și sunt convins că alocarea de fonduri prin Fondul de Dezvoltare și Investiții va continua pentru județul Vâlcea” – a declarat președintele Constantin Rădulescu.

Distribuie
error: Content is protected !!