Rovana Plumb, președinte ales al PSD Dâmbovița

Astăzi, 15 martie a.c., a fost o zi importantă pentru social democrații dâmbovițeni. În cadrul Conferinței Extraordinare pentru Alegeri, ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, a fost aleasă în funcția de președinte, aceasta fiind și cea care, în ultimele luni,  a asigurat interimatul organizației.

La eveniment au fost prezenți președintele PSD, Liviu Dragnea, fostul ministru al Apărării, Mihai Fifor, ministrul de Interne, Carmen Dan, Secretarul General al PSD, Codrin Ștefănescu, parlamentari dâmbovițeni, primari, viceprimari, consilieri județeni și locali, cu toții exprimându-și susținerea, necondiționată, pentru Rovana Plumb.

„Recunosc că pentru mine a fost astăzi o zi specială, o zi încărcată de emoții, pentru că alegerea în această poziție, ca și lider al Organizației PSD Dâmbovița, mă onorează și în același timp mă responsabilizează. Vreau să vă asigur că suntem o echipă puternică, o familie unită, o familie solidară, pregătită pentru toate bătăliile politice, pregătită să muncească asiduu pentru dezvoltarea județului nostru, pentru dâmbovițeni. Astăzi am primit în rândurile noastre 300 de noi membri pentru că PSD este un partid deschis, pentru că PSD este alături și împreună cu oamenii. Tot astăzi ni s-au alăturat alți primari PNL, pentru că au considerat că noi, PSD, suntem cei care într-adevăr dezvoltăm țara.  Partidul nostru se află în fața a patru mari încercări electorale, două anul acesta, alegerile europarlamentare și alegerile prezidențiale unde PSD trebuie să dea candidatul, și alte două anul viitor, alegerile locale și alegerile parlamentare. Doar împreună putem să facem lucruri mari pentru Dâmbovița, doar împreună putem să facem lucruri mari pentru România. Doar un partid mare poate face lucruri mari pentru România. PSD este cel mai mare partid din România și PSD este cel care a făcut lucruri mari pentru România. PSD a dus România în NATO, PSD a dus România în Uniunea Europeană, PSD este cel mai pro-european partid din România. (…) Noi ne iubim țara și nu ne ferim să spunem că suntem patrioți. Trebuie să le spunem dâmbovițenilor, românilor, să voteze patrioți, oameni care să-i reprezinte cu cinste în Europa. Trebuie să le spunem dâmbovițenilor, românilor, că trebuie să voteze partidul care se bate să aducă bani europeni în România”., a precizat Rovana Plumb.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *