Breaking News

Breaking News!

(VIDEO) Victorie categorică a social-democraților la Vlădesti. Cosac primar!

Noi 05, 2017

Adrian Cosac a câştigat fotoliul de primar al localitătii Vlădeşti obtinând 1034 de voturi. Cătălin Mamotă (PNL) s-a situat pe locul 2 cu 364 de voturi. Candidatul ALDE – Gheorghe Guțui a obținut un procent ruşinos, totalizând decat 46 de voturi. La urne au fost prezente 1584 de persoane, 40 de voturi fiind nule.
La scurt timp după aflarea rezultatelor, preşedintele PSD Vâlcea l-a felicitat pe noul primar al localității: “Vreau să-l felicit pe Adi pentru că este primar. A câştigat alegerile cu peste 70%. Vreau să le mulțumesc cetătenilor din Vlădeşti pentru votul acordat candidatului nostru…”, a afirmat Constantin Rădulescu. Liderul social-democrat vâlcean le-a mulțumit şi colegilor de partid pentru efortul depus în perioada campaniei electorale, asigurându-i pe cetățenii din Vlădeşti că PSD-ul rămâne alături de oameni.
Noul primar din Vlădeşti, Adrian Cosac, a dat asigurări că localitatea merge pe un drum european, mulțumind pentru susținere cetătenilor şi echipei de campanie. O victorie frumoasă, muncită a social-democraților vâlceni.

Flash centru, Stirea zilei

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: