Breaking News

Breaking News!

(VIDEO ŞI GALERIE FOTO) INAUGURARE. Noul Mall, asaltat de mii de cumpărători

Dec 07, 2017

Reprezentaţii NEPI Rockcastle au inaugurat astăzi, 7 decembrie 2017,  Shopping City Râmnicu Vâlcea, un centru comercial ce a fost construit în şase luni şi în care hypermarketul Carrefour, primul din judeţ, ocupă un sfert din suprafaţa închiriabilă. Investiţia s-a ridicat la 40 de milioane de euro, iar în prezent lucrează în mall 700 de angajaţi. „Shopping City Ramnicu Valcea este primul pas dintr-o serie, avem în plan să finalizăm anumite proiecte din interiorul centrului comercial şi vrem să ne extindem cu un parc de retail pentru a transforma Râmnicu Vâlcea într-un centru regional. Decizia de a dezvolta acest mall a fost luată acum trei-patru ani, pentru că Râmnicu Vâlcea poate fi un pol de atracţie pentru întreaga regiune. Studiile noastre arată că Râmnicu Vâlcea se află într-o zonă care se va dezvolta în continuare”, spune Sebastian Mahu, head of asset management în cadrul NEPI Rockcastle.

Un sfert din suprafaţa totală închiriabilă de 27.900 de metri pătraţi a Shopping City Ramnicu Valcea este ocupată de Carrefour, care a deschis astăzi primul său hipermarket din judeţul Vâlcea, în suprafaţă de 7.471 de metri pătraţi, cu o gamă de peste 50.000 de produse şi în care lucrează 300 de angajaţi. Shopping City Râmnicu Vâlcea este închiriat în proporţie de 97%, însă în momentul inaugurării erau deschise 84% dintre magazine, celelalte urmând să fie inaugurate în curând.

Reprezentanţii NEPI Rockcastle se aşteaptă la un număr de 100.000 de vizitatori în primele patru zile de funcţionare ale centrului comercial. În afara de Carrefour, în Shopping City Ramnicu Vâlcea se numără retaileri precum New Yorker, Deichmann, Hervis, Altex, DM, Marionnaud, Jysk, Noriel, Top Shop, Various Brands, Bigotti, Gloria, Atmosphere, Marelbo, Paolo Botticelli, Benvenuti, English Home, Optiplaza, Anna Cori, Bijuteria Stil, Sport Vision, Orsay, Douglas, Gatta, Takko, Gerovital, Office Shoes, Optiblu, Meli Melo, Penti, Vitamix, Pro Beauty Shop, Splend’or, TUI, CCC, PEPCO, Sensiblu, Yves Rocher, Fresh Clean, Credit Amanet, IQ Box, Inmedio, RCS & RDS, Silka, Animax, Arsis, Cremeria Marco, Max Bet, Energy Kids, Zvon Cafe, Picior de Plai, Help Net, Contakt, KFC, Salad Box, Dabo Doner, Pizza Romana, Casa Românească şi Spartan.

Flash centru, Stirea zilei

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: