Breaking News

Breaking News!

(VIDEO MEMORABIL) PENIBIL!!! Halal Opoziţie în Vâlcea!

Noi 08, 2017

Priviţi şi vă cruciţi! Aceasta este OPOZIŢIA în Vâlcea. „Bănuiesc că ne-au trimis şefii noştri de la partid aici, pentru că luni a fost o discuţie aprinsă pe marginea taxei Salvamont”. Astfel, şi-au motivat prezenţa în faţa jurnaliştilor vâlceni, într-o conferinţă de presă, desfăşurată la sfârşitul săptămânii trecute, consilierii judeţeni PNL: Cecilia Văduva şi Gabriel Tomescu.

Conferinţa a debutat „fulminant”. După maxim două minute, ca un elev prins cu temele nefăcute, Cecilia Văduva le-a solicitat ziariştilor să oprească camerele video, invocând emoţiile. Vă recomandăm să urmăriţi filmarea, cuvintele sunt de prisos!

După acest moment penibil, conferinţa de presă a fost reluată de Gabriel Tomescu care nu a reuşit să prezinte măcar un singur argument solid despre recenta „victorie liberală” – revocarea hotărârii Consiliului Judeţean privind taxa Salvamont.

PNL Vâlcea a aruncat în bătălia politică, pe un subiect de impact, două voci mediocre care fredonau: „Să nu mă speriaţi şi să mă încurajaţi!”. O nouă temă importantă, ratată cu seninătate de PNL! Liberalii se prefac că mai există la Vâlcea!

Flash centru, Politica

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: