Breaking News

Breaking News!

Vâlcea se ridică în picioare pentru asistenţa socială!

Feb 12, 2018

Colegiul Naţional al Asistenţilor Sociali din România (CNASR) a declanşat o amplă campanie naţională de promovare şi valorizare a profesiei de asistent social intitulată „România se ridică în picioare pentru asistenţa socială”. În fiecare judeţ al ţării se organizează evenimente la care participă asistenţi sociali, oficialităţi, jurnalişti, societatea civilă, universitari, prieteni şi susţinători ai profesiei de asistent social. În periplul naţional este străbătută ţara de la un capăt la celălalt, de la Sud la Nord, de la Est la Vest pentru a reînvia spiritul de breaslă în rândul comunităţii profesionale.

Pe 14 februarie 2018 judeţul Vâlcea se ridică în picioare pentru asistenţa socială. Evenimentul va avea loc în sala de conferinţe a Consiliului Judeţean, cu începere de la ora 12. La eveniment vor fi prezenţi atât preşedintele CNASR, Doru Buzducea cât şi vicepreşedinţii Cristian Roșu şi Ioan Durnescu precum şi secretarul executiv doamna Diana Cristea.

Preşedintele CNASR, Doru Buzducea a declarat: „Într-un cadru natural pitoresc, pe malul drept al râului Olt, Caravana CNASR poposeşte pe 14 februarie, între orele 12.00-14.00 la vâlceni acasă, la Consiliul Judeţean Vâlcea, Sala Mare de Festivităţi, în periplul nostru naţional de a promova şi valoriza profesia de asistent social.  Ne bucurăm că şi judeţul Vâlcea – unul dintre cele mai vechi şi mai frumoase judeţe din Ţara Românească – a decis să se alinieze campaniei noastre. Ne vom întâlni cu vâlcenii a căror inimă bate pentru profesia de asistent social. Mulţumim pentru organizare doamnei Andreea Dumitraşcu, preşedinta ce a urcat muntele profesiei şi care ţine steagul sus pe aceste tărâmuri încărcate de istorie. Mulţumirile noastre se îndreaptă şi către Roxana Stoian, un demn urmaş al preşedintei.”

Flash centru, Local

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: