Breaking News

Breaking News!

Tribunalul Vâlcea: Primarul Horăscu – 30 zile după gratii

Noi 17, 2017

Magistraţii Tribunalului Vâlcea au decis astăzi, arestarea preventivă pentru 30 de zile a primarului PSD, Ion Horăscu de la Prundeni. Hotărârea magistraţilor vâlceni poate fi contestată la Curtea de Apel Piteşti. Horăscu este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor continuate de luare de mită, abuz în serviciu, deturnare de fonduri, fals intelectual şi uz de fals.

Citiţi aici acuzaţiile care i se aduc primarului din Prundeni. – http://jurnalvalcean.ro/primarul-horascu-cercetat-pentru-savarsirea-infractiunilor-continuate-de-luare-de-mita-abuz-in-serviciu-deturnare-de-fonduri-fals-intelectual-si-uz-de-fals/

Oficial Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea

În completarea comunicatului din data de 17 noiembrie 2017 privitor la cercetările care  se efectuează în cauza având ca obiect săvârşirea unor infracţiuni de corupţie şi de serviciu, Biroul de presă din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:  Judecătorul de drepturi şi libertăţi  din cadrul  Tribunalul Vâlcea a dispus  faţă de inculpatul Horăscu Ion măsura arestării preventive pe o durată de 30 de zile. În cauză, procurorii au colaborat cu lucrătorii de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie şi au beneficiat de suportul tehnic-operativ al Direcţiei de Operaţiuni Speciale.

Flash centru, Stirea zilei

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: