Breaking News

Breaking News!

Selecţie pentru muncitori în Portugalia

Oct 26, 2017

• 300 locuri de muncă în domeniul agricol (culegători zmeură, ambalare, etichetare) prin intermediul Reţelei EURES                                     

Durata contract: aproximativ 2-3 luni. Se lucrează 40 de ore/săptămână, dar există posibilitatea efectuării orelor suplimentare în funcţie de producţie. Sunt preferate persoanele cu experienţă în recoltarea zmeurei sau experienţă în domeniul agricol în sere.

Beneficii: Angajatorul asigură cazare contra cost: 2 euro/zi, în dormitoare, containere sau case separate, în funcţie de sex. Angajatorul plăteşte transportul către Portugalia, costul acestuia va fi dedus din primele salarii. De asemenea, angajatorul asigură prânzul/cina sau plăteşte 4,52 euro/zi pentru fiecare zi lucrătoare, pentru alocaţia de hrană, plătită la sfârşitul lunii împreună cu salariul.

Salariu: minimum 603 euro brut/lună – maximum 1199 euro brut/lună.

Limbă străină: Limba engleză/spaniolă/portugheză – cunoştinţe de bază (dar nu este obligatoriu). Persoanele cu domiciliul în judeţul Vâlcea, care corespund cerinţelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului EURES – dl. Liviu COCHIRLEA din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Vâlcea din Rm.Vâlcea, Str. Dacia, nr. 8, Etaj III, cam. 302, tel: 0350419.715, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate. Înscrierea în baza de date pentru această ofertă se realizează pe baza următoarelor documente:   Copie CI/paşaport; Cerere (formular tipizat); CV EUROPASS în limba română. Termenul limită pentru depunerea documentelor: 31.12.2017.

Flash centru, Local

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: