Breaking News

Breaking News!

Scenariu fulminant

Mar 13, 2017

Surse din mediu politic vâlcean vorbesc despre încrengături periculoase chiar la vârf. Se intenţionează debarcarea din funcţie a unui personaj controversat, fiind pusă în joc artileria grea. Sume colosale de bani, influenţă, presiuni pe anumiţi primari… Operaţiunea nu a demarat de foarte mult timp, iar anumite persoane aflate în anturajul celor care au pus la cale mişcarea dau ca sigură victoria. Gruparea vrea să-şi impună oameni-cheie în mai multe posturi. Planul acestora ar putea fi însă dejucat. Tic-tac! Tic-tac! Tic-tac!

Nominalizare surpriză

Se vorbeşte de instalarea unui nou director într-o instituţie vâlceană. De câteva săptămâni, colegii actualului director aşteaptă decizia mai marilor de la Centru. Se vehiculează numele unei doamne care nu cu foarte mult timp în urmă ar mai fi ocupat un fotoliu călduţ, dar într-o altă instituţie. Sursele noastre vorbesc însă despre o nominalizare surpriză.

Reclamaţii dictate

Numărul reclamaţiilor într-o instituţie creşte de la o zi la alta, pe măsură ce se apropie o anumită dată. Spre disperarea unora, nici măcar reclamaţiile sau sesizările dictate nu vor avea efectul scontat. Cel vizat va rămâne în funcţie încă mulţi ani de acum încolo. Sic!

Contract reziliat

Din cauza nerespectării obligaţiilor contractuale de către executantul lucrării, Administraţia Fondului pentru Mediu a reziliat contractul de finanţare cu o primărie din judeţ care intenţiona înfiinţarea unui parc comunal, cu restituirea sumelor primite. Bugetul local a fost serios prejudiciat, iar oamenii legii au intrat pe firul afacerii.

Lucrări doar pe hârtie

Primari vâlceni, sub lupta procurorilor anticorupţie. Au acceptat la plată şi decontat situaţii de lucrări neexecutate, sau executate în cantităţi mai mici. Situaţia se întâlneşte în mai multe localităţi din judeţ, iar disperaţi primarii încearcă să-şi acopere urmele în cârdăşie cu firmele care au executat lucrările. Cam târziu, băieţi! 

 

Chef între doamne cu directorul în gât

De 8 martie, doamnele dintr-o instituţie au petrecut o seară frumoasă într-o locaţie din Râmnic. Numai că la respectiva petrecere, numele celui care le este şef a fost pronunţat mult prea des. Nu, nu vă aşteptaţi că i-ar fi simţit lipsa! Omul le-a dat peste cap multe planuri, aşa că au petrecut…cu directorul în gât. Distractiv, nu?!

Barfe, Zvonuri

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:,