Breaking News

Breaking News!

Protestul galben eşuat

Apr 03, 2017

Cu  toate că au stabilit în cele mai mici detalii într-o şedinţă de partid intervenţiile din şedinţa Consiliului Judeţean în care s-a aprobat bugetul, mizând pe prezenţa unor primari, liderii liberali au avut parte de o surpriză de proporţii. Nu au reuşit să adune pentru „marele protest” decât vreo câţiva primari care puteau fi număraţi pe degetele de la o mână. În aceste condiţii, protestul galben din CJ a eşuat, iar consilierii PNL în frunte cu preşedintele Buican au primit o palmă serioasă chiar de la colegii de partid.

Intervenţie penibilă

„Ne-am făcut de râs!”, a fost replica unui consilier liberal după şedinţa Consiliului Judeţean de săptămâna trecută. Şi tindem să-i dăm dreptate, dacă luăm în discuţie numai intervenţia penibilă a unei doamne din PNL dornică de afirmare – Cecilia Văduva. Chiar dacă i s-a explicat şi argumentat în şedinţa de comisie că vorbeşte pe lângă subiect, doamna a ţinut morţiş să repete aceleaşi aberaţii şi în plenul CJ. Mai mult decât atât, primise undă verde de la mai marii din partid pentru o asemenea intervenţie. Jenant, penibil, ruşinosssss!

 

Lucrări fictive

Primari vâlceni, sub lupta procurorilor DNA. Au acceptat la plată şi decontat situaţii de lucrări neexecutate, sau executate în cantităţi mai mici. Situaţia se întâlneşte în mai multe localităţi din judeţ, iar disperaţi primarii încearcă să-şi acopere urmele în cârdăşie cu firmele care au executat lucrările. Cam târziu, băieţi! 

 

Decizie şoc!

Un personaj cu notorietate şi credibilitate urmează să părăsească în perioada următoare partidul care l-a propulsat într-un fotoliu confortabil. Decizia vine în urma unor neînţelegeri majore cu liderul de partid.

Probleme penale?

Circulă zvonul că directorul unei instituţii vâlcene ia serios în calcul să demisioneze din fotoliul pe care-l ocupă de ani buni. Cu doar câteva zile în urmă, directorul le-ar fi dezvăluit unor apropiaţi intenţiile sale. Decizia acestuia i-a luat prin surprindere şi se întreabă care ar fi motivul pentru care vrea să plece din fotoliul călduţ care i-a adus numeroase beneficii.

Moda Udubae?

După modelul Udubae, un alt primar ia serios în calcul să se retragă de la conducerea instituţiei. Alesul este sătul de reclamaţiile pe care viceprimarul i le face pe la autorităţi. Zilele trecute, alesul care şi-a recâştigat cu un procent covârşitor noul mandat s-a destăinuit unor apropiaţi că renunţă la funcţie. Adversarii politici ai acestuia pretind însă că individul a prins gustul puterii şi îi este cam greu să renunţe.  

Barfe, Zvonuri

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:,