Breaking News

Breaking News!

Primarul somnoros

Mar 06, 2017

Zilele trecute, primarul unei localităţi din sudul judeţului a avut de rezolvat câteva probleme la mai multe instituţii vâlcene. A plecat cu noaptea-n cap din primărie, hotărât să-şi rezolve treburile în câteva ore. Pe drumul spre Vâlcea, primarul a fost însă la un pas să adoarmă la volan… Întâmplarea le-a fost povestită unor cunoştinţe chiar de către primarul care nu găsea nicio explicaţie pentru faptul că a fost la un pas să aţipească la volan. Deh, poate astenia de primăvară!

 

Tensiuni galbene

Se ascut săbiile în PNL Vâlcea. Surse credibile dau ca sigură o candidatură-surpriză pentru şefia organizaţiei. Vă lăsăm să ghiciţi singuri dacă este vorba de cea de la municipiu sau de cea de la judeţ! Singurul indiciu: aspirantul la fotoliul de lider are o susţinere masivă în partid, iar posibila intrare în cursă a acestuia încurcă mult calculele celor care se visează deja câştigători. Deocamdată, liberalii vor începe alegerile în organizaţiile din teritoriu…

Acte false

Dintr-o primărie vâlceană au fost eliberate ani buni anumite acte false. Printre beneficiari s-au numărat apropiaţi ai primarului, dar şi a altor angajaţi din instituţie. Ajunşi în posesia respectivelor acte, personajele au beneficiat de numeroase facilităţi. Reţeaua de falsificatori a avut avantaje imense.

Barfe, Zvonuri

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:,