Breaking News

Breaking News!

Primarii, momiţi cu fonduri

Iun 06, 2017

Circulă zvonul că mai mulţi primari au fost deja contactaţi de un anumit personaj care le-ar fi garantat obţinerea de fonduri pentru proiecte la un anumit minister. Nu s-a ţinut cont de culoarea politică, fiind curtaţi atât aleşi liberali, cât şi social-democraţi. Zilele trecute, un primar care este când roşu, când galben, în funcţie de interesele de moment, s-a lăudat unor apropiaţi că va obţine finanţarea pentru extinderea sistemului de alimentare în localitate şi ca bonus pentru anumite „gesturi” ar putea primi şi bani pentru extinderea reţelei de canalizare. Vă dăm şi câteva indicii despre lăudărosul ales. Nu cu foarte mult timp în urmă, mai exact cu câteva luni înaintea cursei electorale de la locale, când a sărit dintr-o barcă politică în alta şi a fost prezentat de un anumit lider politic ca un trofeu, individul a afirmat public într-o conferinţă de presă cine l-a plimbat de mânuţă pe la anumite ministere şi cum a mai obţinut finanţarea anumitor proiecte. Liderul politic lângă care se afla era palid… şi încerca să-l salveze. Îi reamintim un vechi proverb: „Ulciorul nu merge de multe ori la apă!…”, iar personajului care face turul primăriilor îi recomandăm să nu-l bată prea mult soarele în cap…

Disperare galbenă

Încercări disperate ale echipei galbene de a-şi impune candidatul la Bujoreni. Sursele noastre vorbesc despre metode neortodoxe prin care se urmăreşte obţinerea a câtorva voturi în plus. Oamenii legii au intrat pe fir şi nu sunt excluse surprize de proporţii.

Dosar penal pentru alcool?!

Zilele trecute o sursă credibilă dintr-un cerc select (aşa se cred ei!) se arăta îngrijoorată de posibila evoluţie a unui dosar penal aflat pe rolul unei instanţe dintr-un alt judeţ. Se zvoneşte că ar fi vizat un parlamentar vâlcean, obiectul dosarului: „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe (art.336 NCP)”.  Vom verifica informaţia!

Proiect unic

Un influent om de afaceri vâlcean dă lovitura. În câteva luni acesta va lansa un proiect unic în Râmnic, în ciuda tuturor dificultăţilor întâmpinate până în prezent din partea unor indivizi rău-intenţionaţi. Îi dorim succes şi suntem convinşi că va face şi de această dată o figură frumoasă!

 

Barfe, Zvonuri

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:,