Breaking News

Breaking News!

Primar ameninţat

Feb 27, 2017

Scandal de proporţii într-o primărie din judeţul Vâlcea. Viceprimarul localităţii l-a ameninţat zilele trecute pe primar că-l dă pe mâna procurorilor DNA. Scandalul dintre cei doi ar fi pornit de la o licitaţie, câştigată de o societate care a obţinut până acum mai toate lucrările în comună.

 

Chef de pomină

În scurt timp, un personaj politic important din urbea noastră urmează să dea un chef de pomină de care să-şi amintească şi nepoţii săi. Omul are toate motivele să fie fericit, deoarece i-a ieşit pasenţa.

 

Renunţă la ciolan

Circulă zvonul că directorul unei instituţii vâlcene ia serios în calcul să demisioneze din fotoliul pe care-l ocupă de ani buni. Cu doar câteva zile în urmă, directorul le-ar fi dezvăluit unor apropiaţi intenţiile sale. Decizia acestuia i-a luat prin surprindere şi se întreabă care ar fi motivul pentru care vrea să plece din fotoliul călduţ care i-a adus numeroase beneficii.

Conflict mocnit

Se conturează un scandal de proporţii între primarul şi viceprimarul unei localităţi vâlcene. Şeful cel mare este cam deranjat de ieşirile la rampă ale secundului său. Reproşurile au venit chiar zilele trecute, dar vicele nu pare dispus să ţină cont de vorbele primarului. Din prima zi a instalării sale, omul şi-a pus în cap să fie într-o campanie electorală continuă, iar peste 4 ani să-i ia locul

Client fidel la saloane de masaj

Un cunoscut primar din judeţ şi-a făcut abonament la câteva saloane de masaj din Râmnic, unde merge cel puţin de câteva ori pe săptămână. Gurile rele spun că în spatele acestor masaje s-ar ascunde, de fapt, o jună alături de care petrece mult timp şi cu care trăieşte o frumoasă poveste de dragoste. Este o acoperire perfectă faţă de soţia primarului faptul că merge la masaj, însă, la aflarea adevărului, va ieşi un scandal de pomină. Cu atât mai mult cu cât consoarta este o femeie de casă, care l-a ajutat foarte mult în carieră şi nu s-ar aştepta la o asemenea răsplată.

Barfe, Zvonuri

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:,