Breaking News

Breaking News!

Nominalizare decisivă a deputatului Cocoș. Membru în comisia parlamentară pentru controlul execuției bugetelor anuale ale Curții de Conturi a României.

Iul 13, 2018

Printr-o hotărâre adoptată de Camera Deputaților și de Senat în ședința comună din data de 03.07.2018, deputatul Vasile COCOȘ a fost desemnat să facă parte din Comisia comună specială a Camerei Deputaților și Senatului pentru controlul execuției bugetelor anuale ale Curții de Conturi a României.

Pentru prima data în România, activitatea Curții de Conturi va fi controlată de către Parlamentul României prin intermediul acestei Comisii.

Desemnarea deputatului Vasile COCOȘ în această Comisie s-a datorat printre altele și unei îndelungate experiențe în managementul financiar – contabil , acesta fiind un experimentat auditor financiar, expert contabil și evaluator.

Conform art. 3 din această hotărâre, Comisia va funcționa până la sfârșitul legislaturii parlamentare 2016 – 2020.

Principala atribuție a acestei comisii va fi verificarea execuției bugetelor anuale ale Curții de Conturi a României, iar rapoartele întocmite se vor pune la dispoziția grupurilor parlamentare în vederea supunerii dezbaterii plenului reunit al Camerei Deputaților și Senatului.

Flash centru, Politica

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: