Breaking News

Breaking News!

ÎPS Varsanufie lângă Iisus Hristos şi Maica Domnului

Apr 25, 2017

Prezent la instalarea în funcţie a noului prefect Florian Marin, ÎPS Varsanufie – Arhiepiscopul Râmnicului, i-a înmânat reprezentantului Guvernului în judeţul Vâlcea o icoană. În sală, un primar pus pe şotii a afirmat către un alt coleg: „Îi dă icoana cu el, Iisus Hristos şi Maica Domnului!”. Ne-am uitat miraţi către ales, iar după şedinţă acesta a ţinut morţiş să ne spună: „O publicaţie din Capitală a postat cu ceva timp în urmă nişte fotografii din Mănăstirea Radu Vodă. În ele apărea într-o icoană Varsanufie alături de Iisus Hristos, Maica Domnului şi din câte îmi amintesc parcă Sfântul Nectarie, dar nu ştiu sigur… Am citit eu articolul! Imaginea lui Varsanufie a fost ştearsă din biserică şi în locul lui a apărut  Radu Vodă. Verificaţi, dacă nu mă credeţi!”. Am verificat informaţia şi surpriză de proporţii. Primarul pare să aibă dreptate! Poate ne lămureşte însă, Arhiepiscopul Râmnicului!

 

Alegerile din PNL continuă pe Facebook

„Nu întotdeauna este o onoare sau cinste prea mare să te afli pe lista preferaţilor domnului Buican. Dimpotrivă! Aprecierea sau împărtăşirea aceloraşi idei şi principii cu unii colegi este suficientă”, susţinea pe o reţea de socializare liberalul Doru Ioniţă la scurt timp după alegerile de la municipiu. Fostul consilier local, Bogdan Pruteanu, a ripostat zâmbind: „Este normală schimbarea şi eu cred că oameni ca Panti şi Murariu alături de Bogdan Popescu şi Grig Craciunescu vor duce PNL ul la 25-30%… Chiar sunt optimist de când am văzut echipa”. Tot zâmbind! A urmat un alt comentariu, probabil venit chiar din partea unui membru PNL: „Cu obedienţi, fripturişti, oportunişti, nepot-işti… PNL va avea soarta PNȚCD… Oamenii vor altceva… Vor politicienii care să lucreze pentru comunităţi nu pentru interesul propriu sau de grup… Respectaţi punctul 1 din statut – «Prin noi înşine!»”. Liberalii nu mai pot mima competiţia şi pe reţelele de socializare. Sic!

Buican, Dragnea de Rm.Vâlcea?!

Rămânem tot în zona PNL. Şi tot pe Facebook. „La ce mascaradă de alegeri au fost… dl.Buican se vrea un Dragnea de Rm.Vâlcea….Păcat de oamenii valoroşi…”, se menţiona într-un comentariu la scurt timp după alegerile de la municipiu. Vrem să menţionăm doar atât. Cu greu s-au abţinut liberalii să nu plângă în sală la anunţul făcut de Buican că acesta este ultimul mandat la şefia PNL Vâlcea. Probabil, de aceea a avut „doar câteva” voturi împotrivă…

Demisia anului

Un personaj cu notorietate şi credibilitate urmează să părăsească în perioada imediat următoare partidul care l-a propulsat într-un fotoliu confortabil. Decizia vine în urma unor neînţelegeri majore cu liderul de partid. Trebuie să mai precizăm faptul că supărarea individului chiar se justifică, ţinând cont de apucăturile şefului… Vom vedea!

Mai pleacă un primar?  

După modelul Udubae, un alt primar ia serios în calcul să se retragă de la conducerea instituţiei. Alesul este sătul de reclamaţiile pe care viceprimarul i le face pe la autorităţi. Zilele trecute, alesul care şi-a recâştigat cu un procent covârşitor noul mandat s-a destăinuit unor apropiaţi că renunţă la funcţie. Adversarii politici ai acestuia pretind însă că individul a prins gustul puterii şi îi este cam greu să renunţe.  

Barfe, Zvonuri

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:,