Breaking News

Breaking News!

Investiţiile prin PNDL 2 prind contur în Păuşeşti – Măglaşi

Mai 15, 2018

Potrivit declaraţiilor primarului Alexandru Dediu, în perioada imediat următoare, vor demara lucrările la investiţiile finanţate prin PNDL – reabilitarea Şcolii din Valea Cheii, reabilitarea dispensarului medical şi introducerea a 4 km de reţea de apă. În prezent, se lucrează intens la trotuare, la Căminul Cultural din centrul localităţii, la podul peste Pârâul Olăneşti.

 

Lucrări scoase la licitaţie

Primarul din Păuşeşti – Măglaşi a declarat că, în perioada următoare, vor demara lucrările şi la investiţiile finanţate prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL 2): „Cu fonduri de la Ministerul Dezvoltării avem 3 proiecte aprobate – Reabilitarea Şcolii din Valea Cheii, Reabilitarea Dispensarului Medical – interiorul şi mai avem un sat unde nu am introdus apa – în jur de 4 km de reţea, care sper eu să fie în acest an rezolvată această problemă. Am întocmit documentaţiile, lucrările le-am scos la licitaţie, urmează să vedem câte firme s-au înscris, să analizăm documentaţiile şi să declarăm câştigătorii. Sper ca şi aceste lucrări până în luna noiembrie să fie finalizate”, a punctat alesul liberal.

 

Investiţii în curs

„În acest moment se lucrează la trotuare de-a lungul Drumului Naţional 64 – începând de la hotar cu comuna Vlădeşti până la hotar cu localitatea Olăneşti. Proiectul este încheiat pe o perioadă de 3 ani. Deja avem cam 30% din lucrare efectuată… De asemenea, continuăm lucrările la Căminul Cultural din centrul localităţii, investiţie realizată prin Compania Naţională de Investiţii. Lucrarea este în proporţie de 50% finalizată. În prezent, se lucrează la interioare, exteriorul a fost reabilitat. Lucrarea constă în schimbarea acoperişului, anveloparea clădirii, zugrăvirea şi culoare nouă. S-a schimbat tocăria care era veche – din lemn – cu o tocărie din termopan. O echipă de muncitori lucrează în prezent la sala de filme care va fi dotată cu aparatură 3D. O altă lucrare care este în desfăşurare este podul peste Pârâul Olăneşti, în punctul Pietrari… Sperăm ca până în luna septembrie acest pod să fie finalizat…”, a conchis primarul Alexandru Dediu. (Cristian BERENDEŢ)

Primari in vizor

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: