Breaking News

Breaking News!

HCM, locul secund la Craiova

Aug 22, 2016

• Ani Senocico a fost declarată cea mai tehnică handbalistă a turneului

Cu două victorii şi un eşec, HCM Râmnicu Vâlcea  a ocupat locul 2 la cea de-a X-a ediţie a Cupei Craiovei,  desfăşurată în Sala Polivalentă din Bănie, în perioada 19-21 august.  La patrulaterul de la Craiova, alături de HCM, au mai participat alte trei echipe de Liga Naţională: SCM Craiova, Dunărea Brăila şi Danubius Galaţi.

Vineri, în primul meci al turneului, echipa noastră a pierdut disputa cu formaţia gazdă, SCM Craiova, scor 23-35. Pentru HCM Rm. Vâlcea au marcat: Beleska  9, Adespii 4, Gomes  3, Simion  2, Florica  2, Khouidi 1, Gavrilă  1, Safta  1.

În cel de-al doilea joc, disputat sâmbătă, HCM Râmnicu Vâlcea a obţinut o victorie clară, 37-28 cu Dunărea Brăila. Marcatoarele noastre au fost Simion 7, Adespii 7, Senocico 6, Gomes 4, Beleska  4, Craiu 3, Safta 3, Gavrilă 2, Stoicănescu 1.

Duminică, în ultima zi a turneului, echipa pregătită de antrenorii Constantin Ştefan (principal), Maria Duca (secund) și Nicoleta Lazăr (antrenor cu portarii) a câştigat din nou detaşat, scor 31-21 cu Danubius Galați.  Golurile formaţiei noastre au fost reuşite de Adespii 7, Beleska  5, Simion  5, Senocico  4, Gomes  3, Florica  2, Craiu  2, Stoicănescu  2 , Safta  1.

Clasamentul final al turneului de la Craiova a fost următorul:  1. SCM Craiova – puncte; 2.HCM Râmnicu Vâlcea – 6 puncte; 3.Danubius Galați – 3 puncte; 4. Dunărea Brăila – 0 puncte.  De remarcat faptul că Ani Senocico, căpitanul echipei noastre, a fost desemnată  de către  organizatori, ca fiind cea mai tehnică jucătoare a competiţiei.

Preşedintele clubului HCM Râmnicu Vâlcea, Marian Joiţa subliniază că, în acest moment al pregătirilor, important este omogenizarea lotului, care cuprinde nu mai puţin de 7 jucătoare noi din totalul de 13 handbaliste.

”Fetele au început să joace, să se vadă că începe o omogenizare, relaţiile de joc sunt din ce în ce mai bune, de la meci la meci. În primul meci, cu Craiova am avut foarte multe greşeli individuale şi ratări. În celelalte două jocuri, cu Brăila şi Galaţi, am eliminat greşelile,  fost mult mai incisivi şi ne-am finalizat mult mai multe din ocaziile avute. Mergem cu încredere la turneul de la Cluj, după care, vrem să stabilim un joc pentru prezentarea lotului în Sala Sporturilor Traian, undeva la începutul lunii septembrie” a declarat preşedintele clubului vâlcean, Marian Joița.

HCM Râmnicu Vâlcea va mai participa la un turneu de pregătire la Cluj Napoca, în perioada 24-26 august. Prima etapă de campionat este programată pe data de 11 septembrie.

Rezultatele turneului:

SCM Craiova-HCM Râmnicu Vâlcea 35-23 (16-12)

HC Dunărea Brăila-CSU Danubius Galați 29-30 (16-17)

HC Dunărea Brăila-HCM Râmnicu Vâlcea 28-37 (11-18)

SCM Craiova-CSU Danubius Galați 38-29 (15-16)

HCM Râmnicu Vâlcea-CSU Danubius Galați 31-21 (15-11)

SCM Craiova-HC Dunărea Brăila 39-27 (15-14)

Clasament: 1. SCM Craiova, 2. CSM Rm. Valcea, 3. Danubius Galați, 4. Dunărea Brăila.

Sport

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: