Breaking News

Breaking News!

Groapa de la Măldărești, un dezastru de lumea a treia!

Mar 06, 2017

Scandalul de la Măldăreşti pare a nu se mai sfârşi. Ani la rând complicitatea autorităţilor a dat apă la moară unor indivizi care efectiv s-au jucat cu legea. Acum, se fac iar memorii la Ministerul Mediului. Groapa de gunoi de aici ba funcţionează legal, ba nu funcţionează legal. Autorităţile se tem să ia măsuri, timp în care realitatea din teren este una dezastruoasă. Abuz sau nu, cineva trebuie să ia măsuri. Informaţii despre ce se întâmplă aici există de ani buni. Însă inutil. Efectiv nu înţelegem ce fac instituţiile statului. Toţi se tem să ia măsuri, în timp ce sănătatea şi chiar viaţa oamenilor este pusă în pericol.  Incredibil, dar adevărat!

Probabil, în spate au stat interese financiare care au uns mecanismele acestui uriaş dezastru. Cel puţin aşa reiese din memoriile făcute de actualul primar din Măldăreşti şi de către senatorul Romulus Bulacu. Unde mai pui că au fost controale şi para controale acolo şi degeaba. Chiar şi de la Bucureşti. Aflăm că nu există aviz de la ABA Olt. Incredibil,  dar adevărat! Într-o ţară în care suntem mai catolicii decât Papa când vine vorba despre lupta anticorupţie, aici asistăm la o paralizie a autorităţilor statului. Asta o fi un alt efect al acestei mult trâmbiţate lupte?! Iar asta se întâmplă în inima acestui judeţ şi aşa prăpădit din toate părţile.

La Măldărești, aceste instituţii ale statului dau din umeri. Le este teamă? Pentru că altfel nu ne putem explica această situaţie. Cu teren ocupat abuziv. Cu deversări în apele locale. Cu deşeuri periculoase depozitate aiurea în tramvai. Adică tot tacâmul unui dezastru pe care îl va deconta nu se ştie cine. Tragem şi noi un semnal de alarmă. Alo, Serviciile, DNA, se aude? Faceţi ceva! Rezolvaţi problema, domnilor guvernanţi!

 

P.S. Vă mai amintiţi informaţiile legate de deversări pe câmp la Băbeni de la fermele de pui? Şi în acest caz toata lumea tace. Oare de ce?! 

Editorial

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: