Breaking News

Breaking News!

Fotoliul prefectului, vânat de oportunişti?

Ian 16, 2017

Surse demne de încredere din mediul politic vorbesc despre încercările disperate ale unui parlamentar vâlcean de a impune în locul lui Radu Renga un personaj controversat. Individul a făcut potecă pe la anumiţi miniştrii şi speră că în cele din urmă va avea sorţi de izbândă. Ştiţi ce e ciudat? Parlamentarul aleargă pentru un individ dintr-o altă formaţiune politică. Cert este însă un lucru. Debarcarea lui Renga s-ar putea lăsa cu procese şi despăgubiri.

Tensiuni galbene

Eşecul de anul trecut de la alegerile locale, dar şi parlamentare înregistrat de liberalii vâlceni a dat naştere unor tensiuni evidente în partid. Se fac găşti, se caută lideri, iar momentul adevărului este amânat de liderul Buican. Deocadată, taberele se repoziţionează, iar şedinţa de analiză încă se lasă aşteptată.

Demisie suspectă

Circulă zvonul că directorul unei instituţii vâlcene ia serios în calcul să demisioneze din fotoliul pe care-l ocupă de ani buni. Cu doar câteva zile în urmă, directorul le-ar fi dezvăluit unor apropiaţi intenţiile sale. Decizia acestuia i-a luat prin surprindere şi se întreabă care ar fi motivul pentru care vrea să plece din fotoliul călduţ care i-a adus numeroase beneficii.

Barfe, Zvonuri

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:,