Breaking News

Breaking News!

Deputatul Vasile Cocoș a participat la Misiunea de observare a alegerilor prezidenţiale din Georgia

Noi 07, 2018

În perioada 26 – 29 octombrie 2018 Adunarea Parlamentară a Organizaţiei pentru Securitate şi Cooperare în Europa (AP OSCE) a organizat Misiunea de observare a alegerilor prezidenţiale din Georgia, prilej cu care a adresat parlamentelor statelor participante invitaţia de a trimite observatori ai procesului electoral.

Din partea Camerei Deputaţilor, la această acţiune au participat următorii membri ai Delegaţiei Parlamentului României la AP OSCE: domnul deputat Petru Movilă (PMP) şi domnul deputat Vasile Cocoş (PSD).

Misiunea de observare a presupus: o perioadă de pregătire care a avut loc în Tbilisi (26 – 27 octombrie a.c.); activitatea de observare propriu-zisă efectuată în zona arondată (28 octombrie a.c.); o reuniune pentru raportarea şi evaluarea rezultatelor (în dimineaţa zilei de 29 octombrie a.c.).

La Misiunea AP OSCE – care a fost condusă de către doamna Margareta Cederfelt (Suedia), vicepreşedinte al AP OSCE – au participat circa 50 de parlamentari ai Adunării din 17 state participante la OSCE.

Flash centru, Stirea zilei

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: