Breaking News

Breaking News!

Deputatul Neaţă, ambasador şi susţinător al turismului vâlcean

Mai 15, 2018

„La invitaţia mea, s-au deplasat recent în judeţul Vâlcea
(comuna Voineasa – zona Obârşia Lotrului) mai mulţi parlamentari din ţară, pentru a lua contact direct cu problemele pe care le-am ridicat în Parlamentul României şi pentru rezolvarea cărora am depus mai multe iniţiative legislative.
Iată că, la numai o săptămână de la şedinţa informală desfăşurată în judeţul Vâlcea, în data de 8 mai 2018, a fost supusă în dezbatere, în Comisia pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară şi servicii specifice iniţiativa legislativă, pe care am depus-o împreună cu câţiva colegi, «Schi în România»”.

neata
Aceasta a primit aviz favorabil şi urmează să intre pe ordinea de zi a plenului Camerei Deputaţilor, care este cameră decizională. Reuşita, este urmare a deplasării colegilor mei în judeţul nostru şi le mulţumesc pentru sprijinul pe care mi l-au acordat pentru ca această importantă iniţiativă legislativă, care ajută investiţiile şi dezvoltă zonele turistice, să fie votată. Mulţumesc preşedintelui PSD, Constantin Rădulescu pentru sprijinul acordat! Mulţumesc colegului meu Dănuț Păle (coiniţiator şi susţinător al iniţiativei) pentru modul în care s-a implicat în realizarea acestui important proiect legislativ pentru România! Promovăm turismul! Dezvoltăm România!”, este mesajul deputatul PSD, Eugen Neaţă, postat pe o reţea de socializare.

Flash centru, Politica

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: