Breaking News

Breaking News!

DEPLASĂRI ÎN TERITORIU. Rădulescu: „Punem oamenii pe primul plan!”

Aug 04, 2017

Tur de forţă al preşedintelui Consiliului Judeţean Vâlcea în judeţ. Constantin Rădulescu s-a deplasat la Costeşti, Horezu şi Sineşti unde au fost identificate soluţii la problemele ridicate de primarii localităţilor.

Soluţii concrete

„La Horezu am discutat şi identificat soluţii pentru rezolvarea unor probleme importante pentru comunităţile din oraşul Horezu şi comuna Sineşti! Spitalul din Sineşti urmează să beneficieze de sprijin pentru îmbunătăţirea actului medical şi a condiţiilor în care sunt îngrijiţi pacienţii! În Horezu se menţine ritmul de dezvoltare şi modernizare al oraşului şi alături de domnul primar Sărdărescu şi echipa din localitate voi întreprinde demersuri pentru ca horezenii să o ducă mai bine! Fie ca vorbim despre liceu, spital sau infrastructură ne vom ţine de cuvânt!”, a declarat preşedintele Rădulescu după discuţiile purtate cu primarii din Horezu şi Sineşti. Preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea a avut şi o întâlnire cu personalul medical din Spitalul Sineşti: „Unitatea medicală se prezintă bine însă este nevoie să fie înlocuită centrala termică!
De asemenea, la spălătorie mai trebuie achiziţionată o maşină de spălat. Ne ocupam…. căutam resurse şi rezolvam în condiţiile legii pentru binele pacienţilor şi în ajutorul cadrelor medicale!”, a punctat Constantin Rădulescu. Preşedintele Consiliului Judeţean fost prezent şi la Costeşti: Inimos şi devotat oamenilor din comună, Toma Peştereanu era şi astăzi după orele amiezii la treabă! Sunt alături de el şi de cetăţenii din Costeşti. Am fost împreună cu Toni şi cu Dragoş Butoi în mai multe zone din localitate şi îi asigur pe cetăţeni că în condiţiile legii voi sprijini cu toata energia iniţiativele primarului şi comunitatea din această frumoasă şi binecuvântată localitate!”, a spus preşedintele Rădulescu.

Flash centru, Stirea zilei

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: