Breaking News

Breaking News!

Demisie şoc

Feb 13, 2017

Un personaj cu notorietate şi credibilitate urmează să părăsească în perioada următoare partidul care l-a propulsat într-un fotoliu confortabil. Decizia vine în urma unor neînţelegeri majore cu liderul de partid.

Conflict mocnit

Se conturează un scandal de proporţii între primarul şi viceprimarul unei localităţi vâlcene. Şeful cel mare este cam deranjat de ieşirile la rampă ale secundului său. Reproşurile au venit chiar zilele trecute, dar vicele nu pare dispus să ţină cont de vorbele primarului. Din prima zi a instalării sale, omul şi-a pus în cap să fie într-o campanie electorală continuă, iar peste 4 ani să-i ia locul şefului său.

Chef de pomină

În scurt timp, un personaj politic important din urbea noastră urmează să dea un chef de pomină de care să-şi amintească şi nepoţii săi. Omul are toate motivele să fie fericit, deoarece i-a ieşit pasenţa.

Răfuieli personale

De o bună perioadă de timp într-o instituţie tensiunile ating cote alarmante. Mâna dreaptă a directorului taie şi spânzură în instituţie. Colegii de birou vorbesc că doamna respectivă a prin tupeu, în urma unei relaţii speciale cu şeful. Mai în glumă, mai în serios, în instituţie se vorbeşte că blonda este cea care conduce.

Barfe, Zvonuri

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:,