Breaking News

Breaking News!

Continuă investiţiile la Budeşti

Iun 21, 2017

Se lucrează intens în comuna Budeşti. Lucrările pe drumuri se execută cu fonduri din bugetul local, iar primarul Ion Vlădulescu se declară optimist în ceea ce priveşte obţinerea finanţării unor investiţii pe Ordonanţa 28 sau AFIR.   

 

Asfaltări şi modernizări de drumuri

Pentru primarul Ion Vlădulescu infrastructura localităţii se menţine pe lista de priorităţi. În comuna Budeşti au demarat recent lucrările de modernizare şi asfaltare la trei drumuri, investiţiile fiind finanţate cu fonduri de la bugetul local. Primarul Vlădulescu a punctat faptul că în satul Linia se lucrează pe drumul Avrinte, în satul Barza pe drumul Valea Popeşti şi pe tronsonul 2 Brânduşani pe o suprafaţă de doi kilometri. În această perioadă se întocmesc potrivit afirmaţiilor primarului Ion Vlădulescu proiectele tehnice în vederea derulării următoarelor obiective din bugetul local: două drumuri sat Budeşti – Patraţi, un drum în satul Barza – La Tomulete, execuţie trotuare şi rigole în satul Racoviţa – DN 7 şi construire trotuare şi iluminat stradal pe strada Faurecia. Alesul din Budeşti a mai precizat că la AFIR au fost depuse încă două proiecte pe drumuri în valoare de 2 milioane de euro.

7 proiecte pe PNDL 

Primarul Ionel Vlădulescu se declară optimist în ceea ce priveşte şansele de a obţine finanţarea unor alte proiecte depuse pe PNDL, ordonanţa 28. Acestea vizează construirea unei grădiniţe, reţea de canalizare în satele Linia şi Racoviţa, punţi pietonale, pod peste pârâul Sîmnic în satul Androneşti, modernizare drum sat Barza şi pod peste Pârâul Sîmnic şi iluminat stradal. (Cristian BERENDEŢ)

Flash centru, Primari in vizor

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: